Plager vi behandler

Naprapati kan være en effektiv behandling for mange forskjellige plager som angår muskel- og leddsystemet i kroppen.

Hovedregelen for all behandling hos Halden Naprapatklinikk er at vi sammen finner ut hvilke plager du har før vi planlegger behandlingen din. På generelt grunnlag anbefaler vi alle å være i fysisk aktivitet, og vi bistår gjerne med å utarbeide et individuelt treningsprogram for å støtte behandlingen på klinikken.

Plager i rygg og nakke
Ryggen og nakken er gjerne utsatt for belastningsskader, men også andre typer plager kan oppstå i form av tydelige smerter. Vi har erfaring med behandling av blant annet akutte korsryggsmerter og nakkesmerter, isjias, kroniske smerter i enten rygg eller nakke, hodepine, svimmelhet, muskelspenninger, prolaps eller plager som gir generelt nedsatt bevegelighet.

Plager  i skuldre og armer
Plager i skuldre og armer kan komme og gå, men vi anbefaler å ta kontakt hvis de hindrer deg i å være i normal aktivitet. Blant plagene vi behandler er skuldersmerter, musearm, tennisalbue og golfalbue.

Ben- og leddplager
Skader pådratt under idrett er ofte en årsak til plager i benene. Idrettsskader, muskelstrekk, akillesproblemer eller leddbåndsskader er plager vi har lang erfaring med å behandle. Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan naprapati kan hjelpe deg.

Bekkenplager
Bekkenplager er et velkjent og ofte smertefullt fenomen for gravide. Det er ingen enkel oppskrift på hvordan man skal bli kvitt plagene, men gjennom et tilpasset og individuelt opplegg kan vi bidra til å bedre livskvaliteten og bli kvitt smertene.

Det handler om å se på hvordan man beveger seg i hverdagen, bli mer bevisst hvilke bevegelser man gjør til daglig. I tillegg handler det om å øke den motoriske kontrollen av muskulaturen i rygg og bekken, aktivere muskler som brukes lite eller ingenting, og å gjøre funksjonaliteten mellom de ulike gruppene av muskler i bekken og rygg bedre.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Ikke gå med vondt i kroppen! Vi gir deg time på kort varsel. Ring
975 61 797 i dag!

Følg oss på Facebook

Halden Naprapatklinikk finner du også på Facebook.

Lik oss på Facebook

En kropp som virker

Naprapaten jobber helhetlig for at du skal ha en sterk og funksjonell kropp. Lær mer om naprapati og hvordan det kan hjelpe deg!
Se filmen

Se filmen om oss!