Dette er naprapati

Gjennom behandling av muskler og ledd hjelper naprapati hele kroppen med å få bedre funksjon og økt bevegelse.

Det finnes mange behandlingsformer for mange ulike lidelser, men de fleste behandlingsformene fokuserer gjerne på enten muskler eller ledd. Naprapati tar i bruk ulike metoder for å behandle kroppen som en helhet. Selve ordet «naprapati» betyr «å korrigere årsak til lidelse». Ordet kommer fra en sammensetning av det tsjekkiske «napravit» som betyr å korrigere og det greske «pathos» som betyr lidelse.

Behandling med hendene
Naprapatens viktigste verktøy for behandling er hendene. Behandlingen bygger på såkalt manuell medisin, noe som betyr at det er gjennom hendene naprapaten finner ut både hva som er årsaken til lidelse og behandler disse årsakene.

Helhetlig behandling
Som naprapater er vi opptatte av å se kroppen som helhet, og finne årsakene til smerter og lidelser før vi behandler. Hos Halden Naprapatklinikk følger vi et grundig og gjennomprøvd system for behandling, slik at du som besøker oss kan være trygg på at du er i gode hender.

Ikke gå med vondt i kroppen! Vi gir deg time på kort varsel. Ring
975 61 797 i dag!

Følg oss på Facebook

Halden Naprapatklinikk finner du også på Facebook.

Lik oss på Facebook

En kropp som virker

Naprapaten jobber helhetlig for at du skal ha en sterk og funksjonell kropp. Lær mer om naprapati og hvordan det kan hjelpe deg!
Se filmen

Se filmen om oss!