Massasje som behandling

Massasje av muskler og bindevev øker blodgjennomstrømmingen og minsker spenningene i musklene.

Er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller som bare vil ha en god dyp massasje av rygg og nakke.
Behandlingen er kraftfull og vil kunne føre til ømhet under eller rett etter behandlingen, men i løpet av en dag eller to vil du føle betydelig forbedring.
Massasjen løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust, gir økt bevegelighet i relevant område, som igjen gir behagelig avslappende følelse i kroppen.

Massasje som behandlingsform finnes i de fleste kulturer, og mange steder finnes det historiske beskrivelser av massasje som går flere tusen år tilbake. Pasientene som etterspør massasje hos Halden Naprapatklinikk spenner fra godt voksne til yngre, aktive idrettsutøvere og mosjonister. Mange opplever plager fra for eksempel leddgikt, og massasje kan være med å lindre disse smertene.

Idrettsmassasje
Gjennom idrettsmassasje jobber vi med idrettsutøvere og mosjonister for å fremme prestasjoner og minske belastningsskader. Idrettsmassasje passer for alle, men er spesielt egnet for de som driver med mye mengdetrening, som løpere og syklister. Vi anbefaler å ta massasje både før og etter konkurranser for å få i gang blodsirkulasjonen, noe som også reduserer risikoen for krampeplager.

 

Ikke gå med vondt i kroppen! Vi gir deg time på kort varsel. Ring
975 61 797 i dag!

Følg oss på Facebook

Halden Naprapatklinikk finner du også på Facebook.

Lik oss på Facebook

En kropp som virker

Naprapaten jobber helhetlig for at du skal ha en sterk og funksjonell kropp. Lær mer om naprapati og hvordan det kan hjelpe deg!
Se filmen

Se filmen om oss!