Naprapati som bedriftshelsetjeneste

Halden Naprapatklinikk tilbyr bedriftshelsetjeneste i form av behandling og ergonomisk gjennomgang av arbeidsplass.
Vi kan komme til dere, ta kontakt for mer informasjon.

I kjernen av naprapati ligger målet om å bidra til sunne og funksjonelle kropper som virker. Med naprapati som bedriftshelsetjeneste kan din bedrift redusere langtidssykefraværet, og samtidig øke produktivitet og arbeidsmoral. Vi hjelper blant annet til med:

  • Ergonomisk gjennomgang av arbeidsplassen
  • Finne årsaken til plager
  • Behandling av eventuelle belastningslidelser
  • Informasjon angående forebyggende tiltak

Friske ansatte
Naprapater i Norge har for øyeblikket ingen ordning med det norske trygdesystemet, men bedrifter som gir sine ansatte behandlingstimer får godskrevet behandlingskostnadene i selvangivelsen. På den måten kan bedriften få tiltenkte skattepenger til å jobbe for bedriftens egeninteresse ved å holde sine ansatte friske. Vi er kanskje ikke helt upartiske, men vi mener at alle bedrifter burde ha en naprapat eller massør!

Privat helseforsikring
Mange forsikringsselskap tilbyr private helseforsikringer som støtter naprapatbehandling. For dine ansatte kan det være en effektiv måte å komme raskt tilbake på jobb. Forsikringsselskap som blant annet Storebrand, Vertikal, Hjelp24, IF med flere støtter naprapatbehandling.

Sarpsborg kommune

Er du en av de 4000 ansatte i Sarpsborg kommune? Vi har avtale med dere. Dvs at ved å kontakte din enhetsleder, så får du prioritert time hos oss, samt betaler kun en egenandel på 200kr.

Ikke gå med vondt i kroppen! Vi gir deg time på kort varsel. Ring
975 61 797 i dag!

Følg oss på Facebook

Halden Naprapatklinikk finner du også på Facebook.

Lik oss på Facebook

En kropp som virker

Naprapaten jobber helhetlig for at du skal ha en sterk og funksjonell kropp. Lær mer om naprapati og hvordan det kan hjelpe deg!
Se filmen

Se filmen om oss!