Kundereferanser

Vårt viktigste mål er at kundene våre skal få det bedre etter å ha blitt behandlet hos Halden Napraprapatklinikk. Her er noen erfaringer.

Ble et nytt menneske

Jeg har slitt med rygg og nakkesmerter i flere år og har prøvd mange slags behandlinger. Bare etter en behandling var jeg mye bedre og etter at hun hadde behandla meg to ganger var jeg et nytt menneske. Gjett om jeg er glad. Anbefaler dere som sliter med smerter å prøve denne behandlingen – det er effektivt!

Marit

Ble kvitt stivheten i ryggen

Jeg kom med veldig store smerter i ryggen til Halden Naprapatklinikk. Jeg var skikkelig stiv og klarte knapt å ta på meg sokkene. Etter bare to behandlinger løsna de meg opp og nå føler jeg meg veldig mjuk og ryggen er blitt helt fin.

Johnny Skaug Snekker

En bedre hverdag uten hodepine

Eg har hatt migrene sida eg var 5 år gamal. Hadde ikkje hørt om naprapat før, men fekk det anbefalt. Etter 1. gong med behandling slapp eg huvudverken i 2 dagar, etter 2 behandlingar fekk eg han ikkje tilbake! Etter 4 behandlingar trengte eg ikke fleir behandlingar. Ingrid har hjulpet meg til å fått ei bedre kvardag.

Fikk bedre livskvalitet

Jeg har vært plaget av plantarfascit siden 1997, og oppsøkt svært mange hjelpeinstanser underveis. Jeg opplevde at Ingrids behandling har gjort føttene mine mye bedre. Det er jeg takknemlig for, fordi det egentlig dreier seg om grad av livskvalitet når plagene er blitt kroniske.

Ryggsmertene slapp taket

For 4 år siden fikk jeg ekstremt vondt i ryggen og skulderen min, slik at jeg ikke klarte å komme ut av sengen engang. Jeg klarte ikke å bevege meg i mange dager hver gang jeg fikk vondt. På onsdag fikk jeg behandling hos henne og med en gang følte jeg meg allerede frisk. Nesten hele smerten var borte i første timen. Jeg syns at det var nesten mirakel det hun gjorde. Gleder meg til neste møte.

Elahe

Trening ga smertelindring

Jeg søkte Ingrid for hjelp med isjiassmerter mens jeg venta på operasjon. Hun ga treningstips og øvelser som jeg gjorde hjemme daglig, og sammen med behandlingen gjorde det til at jeg slapp å opereres. Smertene ga seg gradvis.

Ikke gå med vondt i kroppen! Vi gir deg time på kort varsel. Ring
975 61 797 i dag!

Følg oss på Facebook

Halden Naprapatklinikk finner du også på Facebook.

Lik oss på Facebook

En kropp som virker

Naprapaten jobber helhetlig for at du skal ha en sterk og funksjonell kropp. Lær mer om naprapati og hvordan det kan hjelpe deg!
Se filmen

Se filmen om oss!